Käyttöehdot

Canine Era (”Sivusto”, ”Palvelu”, ”canine-era.com”) on tekstipohjainen selainpeli, jossa pelaaja voi osallistua koiran uudelleen jalostamiseen sudesta koiraksi kuvitteellisessa maailmanlopun jälkeisessä maailmassa. Canine Era toimii osittain interaktiivisena moninpelinä, jonka pelin etenemisen kannalta tärkeimmät päivitykset tapahtuvat kerran päivässä.

Pelatakseen Canine Erassa Käyttäjän täytyy rekisteröityä sivustolle. Rekisteröityminen ja suurin osa Canine Eran ominaisuuksista ovat täysin ilmaisia, mutta myös maksullista lisäsisältöä Canine Erassa voi olla.

Käyttäessään Sivustoa ja pelatakseen Canine Erassa Käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä Käyttöehtoja. Mikäli Käyttäjä ei hyväksy näitä Käyttöehtoja kokonaisuudessaan, hänellä ei ole oikeutta käyttää Sivustoa.

Canine Eralla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja. Jatkamalla palvelun käyttöä käyttöehtojen muuttumisen jälkeen Käyttäjä sitoutuu noudattamaan muunnettuja ehtoja.

1. Sopimuksen voimaantulo

Sopimus Sivuston tai sen osan käytöstä syntyy, kun Käyttäjä on rekisteröitynyt rekisteröitymistä vaativaan Palveluun osaan ja hyväksynyt käyttöehdot, tai kun Käyttäjä muutoin alkaa käyttämään Palvelua.

2. Palvelu

2.1. Palvelun toimitus

Palvelu on lähtöarvoisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Canine Era ei kuitenkaan anna takuuta Palvelun toiminnasta eikä takaa, että palvelu toimii käyttökatkoitta ja virheettömästi. Canine Era pidättää oikeuden lopettaa tai katkaista Palvelut osittain tai kokonaan koska tahansa ilman edeltävää ilmoitusta.

2.2. Palvelun käyttö

Käyttäjä saa näiden Käyttöehtojen mukaisen rajoitetun käyttöoikeuden Palvelun käyttöön. Käyttäjällä ei ole oikeutta kopioida, tallentaa, esittää julkisesti tai välittää Palvelun kautta saamaansa sisältöä muuten kuin tekijänoikeuslain sallimissa rajoissa. Käyttäjä ei saa käyttää Palvelua myöskään Palvelun tuottajan tai kolmannen osapuolen tekijän- tai muita oikeuksia loukaten. Käyttäjä ei saa käyttää väärin pelitukea ja palautejärjestelmää tai lähettää virheellisiä raportteja ylläpidolle tai kieltäytyä noudattamasta ylläpidon ohjeita.

2.3. Käyttäjän vastuu

Käyttäjä on yksin vastuussa Palvelun käytöstä sekä Palveluun jättämästään, tuottamastaan tai Palvelun kautta välittämästään materiaalista ja sisällöstä. Käyttäjä vastaa siitä, että Palvelun käyttö sekä em. materiaali ja sisältö eivät riko kolmansien osapuolien immateriaalioikeuksia, liikesalaisuuksia, salassapitosopimuksia tai muita suojattuja oikeuksia, lakeja, sopimusten määräyksiä tai ole hyvän tavan vastaista tai aiheuta haittaa tai häiriöitä verkolle, muille käyttäjille, ylläpidolle tai kolmansille osapuolille.

2.4. Palvelun lisäsisällöt

Canine Erassa voidaan tarjota tilausta ja maksua vastaan lisäsisältöä, joka lisätään tilaajan käyttäjätiliin ja jota voidaan käyttää käyttäjän pelikokemuksen parantamiseen. Lisäsisältöjä ovat esimerkiksi palvelussa käytettävät virtuaalivaluutat, erikoisesineet ja -ominaisuudet, joilla ei ole mitään todellista arvoa eikä niitä voida siirtää tai vaatia lunastettavaksi Canine Eralta missään vaiheessa. Käyttäjällä ei ole omistusoikeutta hankkimaansa tai ansaitsemaansa lisäsisältöön vaan ainostaan rajoitettu lisenssi niiden käyttöön.

Canine Era pidättää oikeuden lopettaa lisäsisältöjen tarjoamisen osittain tai kokonaan, sekä ottaa sen tilapäisesti pois käytöstä tai tehdä muutoksia lisäsisältöhin omalla päätöksellään tai päättymispäivämäärän vuoksi.

Käyttäjä ymmärtää, ettei voi perua tehtyä tilausta tai saada palautusta enää tilatun lisäsisällön toimituksen jälkeen.

3. Sopimuksen päättyminen

Canine Era pidättää oikeuden katkaista palvelut kokonaan tai osittain ilman ennakkoilmoitusta.

Voimme myös jäähdyttää tai sulkea tilisi niin, että et voi enää käyttää yhtä tai useampaa osaa palvelusta koska tahansa omasta aloitteessamme, kun meillä on perusteltuja syitä uskoa, että:

  1. Et noudata näitä ehtoja tai muita ehtoja, jotka liittyvät peliin.
  2. Tilisi on ollut käyttämättä yli kuusi kuukautta.
  3. Kaikista muista syistä, jotka liittyvät palvelun käyttöösi tai toimintaasi pelissä.

Mikäli sinulla on pelissä useampia tilejä, Canine Era pidättää oikeuden jäähdyttää ja sulkea myös kaikki muut tilisi samassa yhteydessä, kun yksi tilisi on jäähdytetty tai suljettu.

Tilisi sulkemisen jälkeen kaikki tunnuksiinne liittyvät tiedot poistetaan, eikä niitä voida poiston jälkeen enää palauttaa. Kun käyttäjätilisi jäähdytetään, suljetaan tai Palvelut suljetaan, sinulle ei anneta minkäänlaista hyvitystä (esim. Käyttämättömistä CEP-pisteistä tai maksullisista ominaisuuksista).

4. Ehtojen voimassa olo

Nämä ehdot tulevat voimaan 15.6.2013 ja ovat voimassa toistaiseksi.

Päivitetty viimeksi 17.7.2019